Back to All Events

Wijnreis georganiseerd door Passie voor wijn


Via Nantes Frankrijk, Rioja Alta en Rias Baixas in Spanje en St. Emillion in Frankrijk

Heerlijke witte Loire wijn, gemaakt van Chenin Blanc ook wel Muscadet genoemd, genieten van heerlijke rode Tempranillo van verschillende leeftijden zoals Joven, Crianza, Reserva en Gran Reserva uit het noorden van Spanje, Witte fantastische Albarino uit Noord-West Spanje, boven Portugal (voor veel mensen onbekend maar topwijn) en een echte heerlijke rode Bordeaux uit HET wereldberoemde gebied.

Dit gaat echt een wijnbelevenis worden waarbij de inwendige mens wordt verwend met heerlijk eten en topwijn bij mooie wijngaarden, wijnhuizen en bodega's waarbij er veel uitleg wordt gegeven over de druif, het terroir, en natuurlijk de wijn.

 

Earlier Event: July 13
Vriendinnenclub in Gilze
Later Event: August 12
Wijnproeverij op de camping