Italiaanse wijn uit Puglia - rood

Heerlijke wijn uit Puglia Italie. De wijn heeft een geur en smaak van gedroogde pruimen, zwarte kersen, aardbei, rozijn, zwarte peper, eucalyptus, donkere chocolade, vanille, ceder en heeft zachte tannines waarvan je lang kan nagenieten.

Read More
Jacqueline de Gouw
Zuid Afrikaanse wijn - rood

Gewoon een lekkere toegankelijke rode wijn uit Zuid-Afrika. Van deze wijn hoef je geen zonde te maken. Maak deze open aan het eind van de middag met een pittig oude kaasje of combineer deze tijdens het diner met een lekker stuk rood vlees.

Read More
Jacqueline de Gouw
Zuid-Afrikaanse wijn - wit

Deze wijn is lekker fris, levendig en zeer aangenaam met in de geur en smaak aroma’s van citrusfruit en florale tonen. Eigenlijk gewoon een lekker en toegankelijk wit wijntje. Heerlijk als aperitief en mooi bij vis, gevogelte, wit vlees, salades en zachte kazen. Ook heerlijk bij Oriëntaalse gerechten.

Read More
Jacqueline de Gouw
Australische wijn- rood

Bijzondere Australische wijn uit Coonawarra. Je kunt in de geur zwart fruit en vanille ontdekken maar de smaak is erg intens en gaat nog verder dan je in 1e instantie zou verwachten. Na een slok van deze wijn wil je gegarandeerd meer.

Read More
Jacqueline de Gouw