Californische Cabarnet Sauvignon

De Carnivoor

De Carnivor Cabernet Sauvignon is een bijna inktzwarte wijn die groots en gedurfd van smaak is. De wijn heeft aroma's van donker fruit, bessen, koffie, mokka en getoast eiken, dit alles omringd door een herkenbare souplesse en zijdezachte afdronk.

Net zoals dat de Cabernet Sauvignon druif zich in de top van de druivensoorten bevindt, staat een carnivoor boven aan de voedselketen. Geïnspireerd door deze twee “koningen” is Carnivor Cabernet Sauvignon geboren.

De druiven voor deze wijn zijn afkomstig uit de Lodi wijngaarden in zonnig Californië. Het Mediterrane klimaat met warme dagen en koele nachten creëert de perfecte omstandigheden voor het rijpen van de Cabernet Sauvignon druiven. Na de pluk worden de druiven gefermenteerd gedurende 4 tot 6 dagen. Hierna rijpt de wijn op eiken vaten totdat de tannines zijn verzacht en de wijn een mooie structuur heeft. Door de toevoeging van een klein percentage Petit Syrah druiven ontstaat de diepe kleur bij de Carnivor Cabernet Sauvignon.

De Carnivor Cabernet Sauvignon is een perfecte begeleider van stevige vleesgerechten zoals wild, varkensstoofschotel en gegrild vlees.

Deze wijn is bij mij te koop voor € 13,50

20190208_145251.jpg
Jacqueline de Gouw