top of page

Wijncursus Beginners| SDEN1|€129,50

Bijgewerkt op: 6 aug. 2023

Vind jij het lastig om een wijn te kiezen uit het wijnschap van de supermarkt? Kies jij dan een wijnfles dat een leuk etiket heeft van bijv. een hond met een hoedje op, dan is de wijncursus voor beginners in Breda echt iets voor jou.


Je kan van een etiket heel eenvoudig lezen wat voor wijn het is, echter beslis niet omdat er een leuk plaatje op staat. Tijdens de SDEN1 wijncursus leer je al snel welke wijn je wel moet kiezen want jij kan dan het etiket lezen!


Ook leer je de beginselen van wijn maar vooral proef je in 2 avonden 16 tot 18 wijnen. Op deze manier leer jij al snel welke smaak een druif precies heeft en wat jij precies lekker vindt. Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als je maar weet waar je op moet letten.

De cursus in Breda wordt gegeven door Jacqueline de Gouw, RV. Dit betekent Register Vinoloog. Je kunt er dan vanuit gaan dat ze veel over wijn weet. Graag deelt ze op enthousiaste wijze haar expertise aan iedereen die meer over wijn wil weten in haar gezellige Experience Kitchen in het hart van Breda.


Je hoeft geen wijnervaring te hebben om deze cursus te volgen. Laat je enthousiasmeren over wijn en leer de beginselen zodat ook jij goed voor de dag kan komen als je een fles wijn koopt voor een cadeau, een diner of voor een gezellige avond met je partner.

De prijs is incl. lesboek t.w.v. € 9,95 en lesmateriaal. Deze hoef je dus niet meer apart aan te schaffen.


Comments


bottom of page